Pozdrowienia dla kierownika czarnej OII FL na rej. SGL, który dzisiaj rano w Katowicach za tunelem kierował sie na Bielsko. Niestety pozdrawiałam z megane, bo moja niunia nadal w serwisie
Muszę się pochwalić:)
Zwiń
X
-
Muszę się pochwalić
Witam!
Jako zagorzały fan motoryzacji także tej egzotycznej dziś myślałem, ze zemdleję:P Widziałem w życiu baaaardzo dużo ekskluzywnych i tych bardzo ekskluzywnych aut... w kilku nawet siedziałem
Wczoraj popołudniu jechałem sobie Grójecką i tuż przed Placem Zawiszy zauważyłem 9ff GT2 (996). Czarne, Śliczne było Na jałowych obrotach pracowało jak Polonez Truck z urwanym wydechem:P
Zrobiłem foto ale jest bardzo rozmazane:P Dlatego odnalazłem inne filmiki i fotki w necie
[youtube]http://www.youtube.com/v/OTLPaO7pjGY?fs=1&hl=pl_PL[/youtube]
-
-
Właściciel tego Porsche ma teraz 997TT zrobione na GT3 RS (760KM i 1000Nm podobno)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_gdzCFjo-vA&feature=channel[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d6SDJkrZKgM[/youtube]
A taki jeździło to z Twojego filmiku
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hwCrS7FNXLA[/youtube]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SuperbmanMihau, to byłe Porsche Karola,tego ktory jeździł w SSS na 1/4 mili ?
No ładnie poszedł, niebezpiecznie owszem ,ale pusto przecież było... :Psuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez keneidaale o co chodzi? W dziale "kierowca mnie dziś osłabił" potępiamy niektórych szaleńców.
A tutaj niby wszystko w porządku? Niech sobie po mieście jeździ jak chce, poślizgi i inne tam szaleństwa. Nieważne, że są inni uczestnicy ruchu bo tutaj porsche zatem wszystko cool
Większość tu krzyczy że bydlak, głupek, itd. Chłop ogarnia sprzęty motorowe jak trzeba i od dawna jeździ "szybkimi" zabawkami. To czarne GT2 swego czasu biło rekord prędkości na torze Nardo
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r5RfaedkUfY[/youtube]
jednego jestem pewien. Każdy z Nas (mówię o osobach którzy mają jakąś motoryzacyjną pasję) jakby miał możliwość przejechania się tym autem, wyciskał by z niego tyle na ile stać kierowce bo auto potrafi dużo więcej.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QulekKażdy z Nas (mówię o osobach którzy mają jakąś motoryzacyjną pasję) jakby miał możliwość przejechania się tym autem, wyciskał by z niego tyle na ile stać kierowce bo auto potrafi dużo więcej.Leon FR 2.0TDI 170KM
Komentarz
-
-
Dla mnie każdą tego typu dysfunkcje należy tępić. Dzisiaj pusto jutro wybiegnie mu dzieciak. Jak kogoś stać na takie auto to ma też kasę by pośmigać na okolicznych lotniskach. Ja bym wyjątków nie robił... Potem obejrzy to jakiś gówniar w E36 i też będzie driftował po mieście... zresztą był już przypadek że chłopak dla szpanu chciał pojechać bokiem i pojechał kosząc przystanek z ludźmi.
Ogarniać to jedno a mieć zdrowy rozsądek to drugie... Czy snajperowi z USA należą się oklaski i chwała ze ogarniał broń? Dla jednych może nietrafione porównanie... ale to że ktos dobrze strzela nie znaczy ze może robić co chce.
Zreszta ja bym sie tam tym tak nie podniecał... Takich 911 jest pełno..
Egzotykiem jest to cacuszko... do tego automat więc chyba chyba jedyny w Polsce.
Adam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez b707Potem obejrzy to jakiś gówniar w E36 i też będzie driftował po mieście
Zamieszczone przez b707Dzisiaj pusto jutro wybiegnie mu dzieciak
Zamieszczone przez b707Czy snajperowi z USA należą się oklaski i chwała ze ogarniał broń? Dla jednych może nietrafione porównanie... ale to że ktos dobrze strzela nie znaczy ze może robić co chce
Zamieszczone przez b707Zreszta ja bym sie tam tym tak nie podniecał... Takich 911 jest pełno..
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez stysiekniestety sporo jest takich osób dla których takie zachowanie jest super.
Nie nie uważam że takie zachowanie jest super, ale trochę zluzujcie rajtuzy Panowie. Bez kitu nie wiem ukrzyżujcie gościa (hmm tylko gdzie jest krzyż ?? :diabelski_usmiech ) albo strzelcie mu w kolano. Dla mnie ta dyskusja jest bez sensu. Ja się z niej wyłączam. Dziękuje.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Qulek
Zamieszczone przez b707Dzisiaj pusto jutro wybiegnie mu dzieciak
Po drugie lanserka mokotowska nakupowała porszaków tyle, że nie ma dnia abym przynajmniej 2-3 nie widział, a gt2 przynajmniej raz w tygodniu. Więc nie ma się czym jarać.Audi A4 1.8TFSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QulekTak samo jak to z fotki którą dałeś (962 ? )
962 jeździło w LemansAdam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez b707911E Sportomatic z 69. Auto przypłynęło ze stanów i w każdym calu jest oryginalne... a jak coś było naprawiane to części sprowadzano z Porsche. Ogólnie Perełka jak ich mało... No i ten dźwięk Stuttgarskiego dwulitrowego boxera
Zamieszczone przez aldampisałbys inaczej jeżeli byłbyś tam ze swoim dzieckiem. Nawet na chodniku, gwarantuje.
Zamieszczone przez aldamPo drugie lanserka mokotowska nakupowała porszaków tyle, że nie ma dnia abym przynajmniej 2-3 nie widział, a gt2 przynajmniej raz w tygodniu. Więc nie ma się czym jarać.
Komentarz
-
-
Qulek, nie masz dzieci i nie wiesz jakie im do lba pomysly strzelaja.
Wypuszczasz go, ze niby grac bedzie przed blokiem z kolegami w pilke, a on idzie grac w pilke, ale na drugi koniec dzielnicy ... Nie da sie upilnowac dziecka, jesli z nim nie wychodzisz na dwor - a gwarantuje Ci, bedziesz znajdowal na to czas do 8-9 roku zycia dzieciaka, pozniej bedziesz mu ufal ( bo zaufanie w rodzinie to podstawa )i wypuszczal samego - i nie bedziesz wiedzial, co mu i jego kolegom do lba strzeli.
Tu prosze, kolega prosiakiem pewnie w moim wieku albo i starszy, a taki glupi, ze w miescie bokiem lata - takie zachowanie bez liku nalezy tepic, a nie robic srodowiskowe czy spoleczne przyzwolenie, zeby gosc myslal, ze to jest szpan i lans tak smigac bokenem w centrum miasta ...
Podniecac sie autem to jedno, ale wytykac jazde to drugie.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Z powyższym się zgadzam... Sam kiedyś byłem świadkiem jak dzieciak w Katach Rybackich wbiegł pod samochód bo kogoś tam zauważył po drugiej stronie... A kto był w Katach wie że przyjezdni tam gnają ponad 100.
Drugi przypadek to mi się kiedyś prawie dzieciak władował pod koła na polnej drodze. Lazł z kolegami i jak zobaczyli samochód to zeszli na pobocze... wszyscy na lewo a jeden na prawo i jak się zorientował to przemknął mi przed machą na drugą stronę... skonczyło się na strachu bo prędkość mała.
Pusta droga jest jak magnez który przyciąga idiotów... nie tylko za kółkiem i ale i pieszych... z laską, rowerem czy plecakiem. Bóg jeden wie kiedy jakaś emerytka czy dzieciak sobie skróci drogę przez trzy pasy... i zwykle Ci delikwenci mają w dupie czy coś będzie jechało czy nie... a jak będzie to wychodzą z założenia że to nie ich problem.
Od lat jeszcze po Wawie i wiem ze takich przypadków jest pełno ostatni miałem wczoraj gdzie dziadek spacerkiem pokonywa cztery pasy i miał w nosie jadące auta.
Dlatego driftowanie w takim miejscu jest idiotyzmem... Zresztą podobnym jak drifty wokół rond na Ursynowie... Ale tam to już totalny debilizm bo mają w nosie czy pusto czy nie..
Zamieszczone przez QulekZamieszczone przez b707911E Sportomatic z 69. Auto przypłynęło ze stanów i w każdym calu jest oryginalne... a jak coś było naprawiane to części sprowadzano z Porsche. Ogólnie Perełka jak ich mało... No i ten dźwięk Stuttgarskiego dwulitrowego boxeraAdam
Komentarz
-
Komentarz